stfeliullobregat

President: Sr. Gabriel Pina

Coordinador i delegat Agrupació: Sr. Antonio Izquierdo

Lloc Social: Mossen Jacin Verdaguer, 7 – 08980 St. Feliu de Llobregat

Camp de Joc: Mpal. La Falguera

Tel: 93 666 91 51 Fax: 93 632 5002

Pàgina Web: www.pbsantfeliudellobregat.com

Email: pbsantfeliu@hotmail.com

Història

L’any 1977, com a resultat del canvi polític i l’efervescència barcelonista es va experimentà un creixement espectacular de sentiments de país i molts foren els que per aclamar el ressorgiment d’aquell Barça sobretot, s’inclinaren per la creació i fundació de penyes barcelonistes, expressant així la voluntat de propagar per fi i en llibertat el ressò barcelonista.

Sota l’eufòria d’aquell nou clima, l’any 1977 un reduït nombre de persones es reuniren per iniciar els primers contactes i estudiar les bases per a la constitució de la penya i els requisits imprescindibles per legalitzar-la, amb la creació d’uns estatuts.

Aquell grup de persones es reunien al local de L’Ateneu Santfeliuenc fins al 1979. any que es va decidir canviar de lloc de reunió i anar al local de l’Unió Coral fins al any 1981.

Aquell any es va decidir amb la col·laboració de molts socis i sòcies que era hora de mirar de tenir un local social propi. Es quan es decideix adquirir un local propi a la Rambla Marquesa Castellbell nº 46, local que s’inaugurà el 12 de febrer del 1981.

En aquest Local de la Rambla la historia esportiva i social de la Penya va ser molt densa i plena d’activitat ja que van coincidir molts factors que hi van ajudar molt.

El any 2007, la junta per raons financeres i socials decideix canviar un altre cop de local aquesta vegada al carrer Jacint Verdaguer nº7.

Aquest nou local social es va inaugurà el 27 d’abril de 2007, des de les hores fins avui es la nostra seu social.

Com tantes altres, la Penya es una entitat sense ànim de lucre i compta amb 257 socis/socies, 36 socis infantils i  amb un equip de Futbol federat en la categoria Cadet.

Entre les activitats ineludibles de la Penya hi ha l’assistència amb autocar a tots els partits del Barça al Camp Nou. I quan la importància ho requereix, s’organitzen viatges a les finals mes importants sempre en funció de les possibles entrades disponibles.

Per últim la Penya es membre i soci d’or de l’Agrupació Barça Jugadors així com també es soci d’aquesta Agrupació de futbol de Clubs i Penyes del F.C. Barcelona des de la seva fundació a l’any 1995.