laroca

President: Sr. Josep Arcarons

Coordinador futbol: Sr. Pau Miralles

Delegat Agrupació: Sr. David Morillo

Lloc Social: Montseny 22 – 08430 La Roca del Vallès

Camp de Joc: Mpal. Santa Agnès Malayanes

Email: futbol@pblarocadelvalles.com

Història

A mitjans dels anys 70, a La Roca del Vallès, recollint el fort sentiment barcelonista que hi havia, un grup de socis del FC Barcelona encapçalats pel senyor Esteve Delmàs i en Joan Portell, van decidir fundar la Penya Blaugrana de La Roca del Vallès.
Així que, l’any 1976 es van fer tots el tràmits legals tant a l’administració com al propi FC Barcelona del qual era president el Sr. Agusti Montal, es van redactar els Estatuts i es va constituir la primera junta.
El 26 de Novembre de 1977 es va fer la festa oficial d´inauguració de la Penya amb la presència del President Sr. Montal, altres directius i un bon grapat de jugadors.
Des de l’any 2008 un grup de barcelonistes de La Roca del Vallès, i després d’uns anys d’inactivitat de la Penya, vàrem voler reactivar aquesta associació que a part de aglutinar a tots els barcelonistes del poble, volem ser una entitat de renom, que aporti al teixit associatiu forces renovades per dur el nom de La Roca del Vallès, a la totalitat del Vallès, i arreu de tot el país.
La junta actual, creiem que a poc a poc hem aconseguit que la Penya Blaugrana sigui coneguda pels nostres conciutadans i és per aquest motiu que volem fer un pas més per tal d’impulsar la Penya, fer-la més propera, més jove, més participativa. Aquest pas, després de moltes hores de debat per si es tirava endavant o no, hem decidit fer arribar l’esport blaugrana a La Roca del Vallès, i la manera de fer-ho serà amb la creació de la secció de futbol  de la Penya Blaugrana de La Roca del Vallès, amb la posada en marxa de l’Escola de Futbol de la Penya per a nens a partir de 3 anys i la formació d’equips de futbol d’edats compreses entre els 6 i els 18 anys, amb les seves categories corresponents.