pbbarcelonetaPresident: Sr. Jaume Tomillero

Secretari: Sr. Francesc Casas

Coordinador: Sr. Dani Casado

Delegat Agrupació: Sr. Eduardo Lorenzo

Lloc Social: C/ Doctor Aiguader s/n – Barcelona

Camp de Joc: Mpal. Barceloneta

Tel: 93 221 25 09 / 93 221 17 89

Email: cfb1930@telefonica.net

Pàgina web: www.cfbarceloneta.com

Història

El 1930 va ser fundat al barri de la Barceloneta, el Club de Futbol Barceloneta, competint a nivell regional fins l’any 1936 quan va esclatar la Guerra Civil. Després d’aquest trist episodi per a la història, al voltant dels anys 40, va reprendre les seves activitats de nou.
El 1947 neix al barri la Penya Barcelonista Barceloneta i crea un nou equip de futbol, alhora que apareixen nous equips com el Sant Carles, el Atlàntic Marítim i altres.
Durant vint-i-cinc anys, al barri es crea molta rivalitat entre aquests equips. Per aquest motiu, s’arriba a la conclusió entre les diverses juntes, d’unir-se per potenciar més el futbol i la Barceloneta a nivells superiors. Avançant-se als temps, les juntes acorden fusionar tots els equips sota el nom de Club de Futbol Barceloneta, passant a militar a la categoria on estava l’Atlàntic Marítim. Amb la fusió el nou equip ascendeix a 1 ª Regional i la temporada següent a Preferent.
El 5 octubre 1994 queden inaugurades pel Excel. Sr Alcalde de Barcelona el Sr Pascual Maragall les noves instal·lacions del Camp Municipal de Futbol Parc de la Catalana. La temporada 93-94 va quedar campió obtenint un record golejador no superat encara per cap equip del futbol català. Aquesta temporada va aconseguir l’ascens a la categoria de Primera Catalana i en la següent va estar a punt d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió.