El passat día 2 de desembre la Selecció de benjamins i la selecció d’alevins de l’Agrupació de Penyes amb el seu entrenador Paco Clos  va participar a la Jornada d’intercanvi cultural organitzada per la Barça Escola.

En aquesta jornada que es va celebrar als camps annexes al Miniestadi varen participar els equips de la Barça Escola, la Barça Academy de Fukuoka al japó, l’Astro de Malaisia, la selecció de l’Agrupació de Penyes i l’Hospitalense.
A mes a mes de passar-ho be jugant a futbol al finalitzar la jornada tots els participants varen rebre per part dels integrants de la Barça Academy de Fukuoka monedes de la sort mentre prenien sucs i menjaven fruita que l’organització havia preparat.

El proper compromis de les seleccions de l’Agrupació es fará en el marc del Torneig de Nadal que organitza també la Barça Escola