ALEVI GRUP 1

ABP ANGUERA 0
PB CINC COPES 4
CLASSIFICAT PER LA FINAL PB CINC COPES

CB TERLENKA 8
PB VALLIRANA 6
CLASSIFICAT PER LA FINAL CB TERLENKA

ALEVI GRUP 2

PB L'HOSPITALET 3
PB RAMÓN LLORENS 4
CLASSIFICAT PER LA FINAL PB RAMÓN LLORENS

PB VILLAVERDE-P 8
PB SANT JUST-T 4
CLASSIFICAT PB VILLAVERDE-PENITENTS

INFANTILS

UB CATALONIA 1
PB COLLBLANC 3
CLASSIFICAT PER LA FINAL PB COLLBLANC

PB L'HOSPITALET 1
CB TERLENKA 1
CLASSIFICAT PB L'HOSPITALET
Categorías: Notícies

Entradas relacionadas

Notícies

FINALS DEL TORNEIG DE PENYES

Les finals dels torneig de Penyes es faràn el proper dia 29 de Juny als camps anexes al Mini Estadi i el lliurament de Trofeus es farà a l'Auditori 1899PROGRAMACIÓ09,00 H PARTITS DE EXHIBICIÓ BENJAMINS Leer más…

Notícies

EQUIPS SEMIFINALISTES

ALEVI GRUP 1 CB TERLENKAABP ANGUERAPB CINC COPESPB VALLIRANAALEVI GRUP 2PB L'HOSPITALETPB VILLAVERDE-PENITENTSPB SANT JUST-TRAJANAPB RAMÓN LLORENSINFANTIL GRUP 1PB L'HOSPITALETUB CATALONIAINFANTIL GRUP 2PB COLLBLANCCB TERLENKA

Notícies

PARTITS JUGATS ELS DIES 28 I 29 DE MAIG

ALEVI GRUP 2PB RAMON LLORENS 7PB SANT JUST TRAJANA 8PB CASTELLBISBAL 7PB TRINITAT VELLA 1PB RAMON LLORENS 10PB BARCELONETA 7PB VILLAVERDE 9PB CERVELLÓ 0PB TRINITAT VELLA 2PB SANT JUST TRAJANA 3PB CASTELLBISBAL 7PB SANT FELIU Leer más…