ALEVI GRUP 1 

CB TERLENKA
ABP ANGUERA
PB CINC COPES
PB VALLIRANA

ALEVI GRUP 2

PB L'HOSPITALET
PB VILLAVERDE-PENITENTS
PB SANT JUST-TRAJANA
PB RAMÓN LLORENS


INFANTIL GRUP 1

PB L'HOSPITALET
UB CATALONIA

INFANTIL GRUP 2

PB COLLBLANC
CB TERLENKA


Categorías: Notícies

Entradas relacionadas

Notícies

FINALS DEL TORNEIG DE PENYES

Les finals dels torneig de Penyes es faràn el proper dia 29 de Juny als camps anexes al Mini Estadi i el lliurament de Trofeus es farà a l'Auditori 1899PROGRAMACIÓ09,00 H PARTITS DE EXHIBICIÓ BENJAMINS Leer más…

Notícies

RESULTATS DE LES SEMIFINALS

ALEVI GRUP 1ABP ANGUERA 0PB CINC COPES 4CLASSIFICAT PER LA FINAL PB CINC COPESCB TERLENKA 8PB VALLIRANA 6CLASSIFICAT PER LA FINAL CB TERLENKAALEVI GRUP 2PB L'HOSPITALET 3PB RAMÓN LLORENS 4CLASSIFICAT PER LA FINAL PB RAMÓN Leer más…

Notícies

PARTITS JUGATS ELS DIES 28 I 29 DE MAIG

ALEVI GRUP 2PB RAMON LLORENS 7PB SANT JUST TRAJANA 8PB CASTELLBISBAL 7PB TRINITAT VELLA 1PB RAMON LLORENS 10PB BARCELONETA 7PB VILLAVERDE 9PB CERVELLÓ 0PB TRINITAT VELLA 2PB SANT JUST TRAJANA 3PB CASTELLBISBAL 7PB SANT FELIU Leer más…