ALEVI GRUP 2

PB RAMON LLORENS 7
PB SANT JUST TRAJANA 8

PB CASTELLBISBAL 7
PB TRINITAT VELLA 1

PB RAMON LLORENS 10
PB BARCELONETA 7

PB VILLAVERDE 9
PB CERVELLÓ 0

PB TRINITAT VELLA 2
PB SANT JUST TRAJANA 3

PB CASTELLBISBAL 7
PB SANT FELIU 1

INFANTIL GRUP 1

PB L'HOSPITALET, 7
PB VALLIRANA, O

INFANTIL GRUP 2

PB RAMÓN LLORENS 8
PB CERVELLÓ 1

PB CERVELLÓ 0
PB COLLBLANC 9

CB TERLENKA 5
PB RAMÓN LLORENS 0

PB CASTELLBISBAL 1
PB VILLAVERDE P 5


Categorías: Notícies

Entradas relacionadas

Notícies

FINALS DEL TORNEIG DE PENYES

Les finals dels torneig de Penyes es faràn el proper dia 29 de Juny als camps anexes al Mini Estadi i el lliurament de Trofeus es farà a l'Auditori 1899PROGRAMACIÓ09,00 H PARTITS DE EXHIBICIÓ BENJAMINS Leer más…

Notícies

RESULTATS DE LES SEMIFINALS

ALEVI GRUP 1ABP ANGUERA 0PB CINC COPES 4CLASSIFICAT PER LA FINAL PB CINC COPESCB TERLENKA 8PB VALLIRANA 6CLASSIFICAT PER LA FINAL CB TERLENKAALEVI GRUP 2PB L'HOSPITALET 3PB RAMÓN LLORENS 4CLASSIFICAT PER LA FINAL PB RAMÓN Leer más…

Notícies

EQUIPS SEMIFINALISTES

ALEVI GRUP 1 CB TERLENKAABP ANGUERAPB CINC COPESPB VALLIRANAALEVI GRUP 2PB L'HOSPITALETPB VILLAVERDE-PENITENTSPB SANT JUST-TRAJANAPB RAMÓN LLORENSINFANTIL GRUP 1PB L'HOSPITALETUB CATALONIAINFANTIL GRUP 2PB COLLBLANCCB TERLENKA