El passat día 2 de desembre la Selecció de benjamins i la selecció d’alevins de l’Agrupació de Penyes amb el seu entrenador Paco Clos  va participar a la Jornada d’intercanvi cultural organitzada per la Barça Escola.

En aquesta jornada que es va celebrar als camps annexes al Miniestadi varen participar els equips de la Barça Escola, la Barça Academy de Fukuoka al japó, l’Astro de Malaisia, la selecció de l’Agrupació de Penyes i l’Hospitalense.
A mes a mes de passar-ho be jugant a futbol al finalitzar la jornada tots els participants varen rebre per part dels integrants de la Barça Academy de Fukuoka monedes de la sort mentre prenien sucs i menjaven fruita que l’organització havia preparat.

El proper compromis de les seleccions de l’Agrupació es fará en el marc del Torneig de Nadal que organitza també la Barça Escola

 

 

Categorías: Notícies

Entradas relacionadas

Notícies

FINALS DEL TORNEIG DE PENYES

Les finals dels torneig de Penyes es faràn el proper dia 29 de Juny als camps anexes al Mini Estadi i el lliurament de Trofeus es farà a l'Auditori 1899PROGRAMACIÓ09,00 H PARTITS DE EXHIBICIÓ BENJAMINS Leer más…

Notícies

RESULTATS DE LES SEMIFINALS

ALEVI GRUP 1ABP ANGUERA 0PB CINC COPES 4CLASSIFICAT PER LA FINAL PB CINC COPESCB TERLENKA 8PB VALLIRANA 6CLASSIFICAT PER LA FINAL CB TERLENKAALEVI GRUP 2PB L'HOSPITALET 3PB RAMÓN LLORENS 4CLASSIFICAT PER LA FINAL PB RAMÓN Leer más…

Notícies

EQUIPS SEMIFINALISTES

ALEVI GRUP 1 CB TERLENKAABP ANGUERAPB CINC COPESPB VALLIRANAALEVI GRUP 2PB L'HOSPITALETPB VILLAVERDE-PENITENTSPB SANT JUST-TRAJANAPB RAMÓN LLORENSINFANTIL GRUP 1PB L'HOSPITALETUB CATALONIAINFANTIL GRUP 2PB COLLBLANCCB TERLENKA